Σεμινάρια – Εργαστήρια για τον Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό

Λεπτομέρειες
Ημερομηνία

01/10/2020 - 30/11/2020

Πόλη

Κύπρος

Χώρος
Χάρτης
Δράση

ReCOVer20

Οργανισμοί

ONEK

Συμμετέχοντες

Στα πλαίσια του προγράμματος «ReCOVer20» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), ο Οργανισμός μας συμμετείχε με την πρόταση «Σεμινάρια – Εργαστήρια για το Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό». Η πρόταση επιχορηγήθηκε από τον ΟΝΕΚ. Υλοποιήθηκε από 1/10/2020 – 30/11/2020.

Το Πρόγραμμα «ReCOVer20» προτάθηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και αφορούσε σε χρηματοδότηση δράσεων / δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19, με βασικό στόχο την κινητοποίηση των ίδιων των νέων στο να σχεδιάσουν/ υλοποιήσουν δράσεις σε διάφορους τομείς για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία, στηρίζοντας άτομα, ομάδες ατόμων και κοινότητες που επηρεάστηκαν με την κρίση της πανδημίας.

Η πρόταση μας «Σεμινάρια – Εργαστήρια για το Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό» αφορούσε την ανάπτυξη δεξιοτήτων για άτομα άνω των 18 ετών, που σχεδιάστηκε με στόχο την ενδυνάμωση μάθησης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού (financial literacy) μέσα από μια σειρά αυτοτελών εργαστηρίων/σεμιναρίων.